De la mà de Mussons neix un nou vermut, el Mussons. Elaborat a partir de vins procedents de les vinyes de Can Gambús, propietat de l’Ajuntament de Sabadell, i aromatitzat amb plantes aromàtiques naturals comunes als nostres boscos. Aquesta col·laboració dóna com a resultat un producte autòcton, de qualitat i únic.

Els extractes han estat elaborats a través d’infusions alcohòliques amb una vintena de plantes aromàtiques naturals seleccionades com el romaní, donzell, angelica i el coriandre, entre d’altres. El Vermouth Mussons neix d’un procés d’elaboració tradicional.

Es recomana prendre’l molt fred, amb glaçons i acompanyat d’una rodanxa de taronja. Mussons ha creat també una copa, estreta de la base i de boca ampla per poder degustar aquest producte tan especial.

Jaume Mussons té una experiència de més de 20 anys en el món del vermut, com a Director Tècnic de Martini & Rossi.

La presentació del llançament del Vermouth Mussons es farà el proper 25 de Juliol a l’Escola d’Hostaleria de Sabadell a les 12 del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa