VadeVi
El vi protagonitza un nou capítol de la minisèrie del Catalan Weekend
  • CA

La segona part de la minisèrie del Catalan Weekend protagonitzada per l’escriptora Empar Moliner, torna a tenir el vi de protagonista. Mentre al primer vídeo l’Empar convidava el seu amic i escriptor anglès Richard Collins-Moore, aquest segon vídeo transcorre en un celler mentre fan un tast de vins durant el Catalan Weekend.

En el primer capítol discuteixen sobre els vins perquè en Richard desconeix que existeixen vins catalans, així que l’Empar el repta a venir a Catalunya durant el Catalan Weekend i tastar-los. És en aquest segon capítol que podem veure què opina en Richard sobre els vins catalans, després de tastar els de diverses DO catalanes.

L’esperit del Catalan Weekend s’ha fet visible a través de tres petites històries audiovisuals, dirigides per Joan Lluís Bozzo i produïdes per Dagoll Dagom, amb

música de Marc Parrot.

Aquests vídeos formen part l’última campanya d’Òmnium Cultural, que té la voluntat d’internacionalitzar el procés català a partir del Catalan Weekend, una campanya que busca portar gent d’arreu del món interessada en el procés català i acollir-los en habitatges particulars del dia 25 al 28 de juny.

Al llarg d’aquesta setmana es publicaran les segones parts de les altres dues històries: la protagonitzada per en Deuflofeu i la Trini de la històrica sèrie televisiva de Dagoll Dagom, ‘Oh Europa’, que han convidat uns parents de fora de Catalunya a Palamós; i la de dos estudiants de Barcelona que utilitzen el Catalan Weekend per lligar amb dues estudiants estrangeres.

Premi per als amfitrions

Coincidint amb aquesta estrena, totes aquelles persones que s’incriguin al projecte aquesta setmana seran premiades amb un tast de vins. Poden participar al Catalan Weekend els catalans que vulguin ser amfitrions, convidant coneguts estrangers o oferint una habitació. També hi poden participar totes aquelles persones interessades en venir a Catalunya però que no hi coneixen ningú. Per a participar-hi cal inscriure’s al web www.catalanweekend.cat.

Desenes de persones vinculades al món de la cultura ja s’han sumat al Catalan Weekend esdevenint amfitrions. Escriptors, actors, músics i periodistes, entre d’altres, han publicat vídeos a les xarxes amb l’etiqueta #joconvido, explicant a qui convidaran l’últim cap de setmana de juny perquè pugui conèixer de primera mà el procés sobiranista català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa