VadeVi
El vi també és protagonista de la Fira de la Candelera de Molins

La Fira de la Candelera de Molins de Rei situa el vi en un dels llocs de privilegi. Es proposen tasts, fira, concursos i intercanvis de xapes. La Fira se celebra fins el dia 6 de febrer.

Des d’avui i fins diumenge, a la plaça de la Llibertat de Molins de Rei s’hi ubica la Fira de Vins, que enguany celebra la 31a edició. S’hi poden trobar serveis de degustació i de restauració, i un espai de tasts per als visitants i de presentació de productes per part dels expositors. Hi col·laboren: Caixa de Penedès i Incavi (Institut Català del Vi)

Per divendres a la tarda s’ha programat un maridatge de vins de diferents denominacions d’origen de Catalunya i foie gras, a càrrec de Juan Muñoz Ramos, president fundador de la UAES (Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers) i de l’ ACS (Associació Catalana de Sommeliers), president de la Confraria Gastronòmica Divinum de Molins de Rei, Premi Nadal de la Gastronomia 2004 i Millor Sommelier Comunicador d’Europa 2007, entre d’ altres guardons i premis.

La Fira de la Candelera també inclou un Concurs de Tast de Vins per parelles i la XIII Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava a la plaça del Molí. S’editarà una placa seca commemorativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa