El ViGralla de Llorenç del Penedès prepara la tercera edició

La mostra se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de maig

Una imatge de la mostra en la seva ediciódel 2012 Foto: VADEVI.cat

Els dies 10, 11 i 12 de maig a Llorenç del Penedès (Baix Penedès), es tornarà a celebrar la Mostra de Vins i Caves del Baix Penedès, el ViGralla, que enguany arriba a la tercera edició. La mostra vol potenciar els productes vitivinícoles de la comarca, restaurants i espais de la zona, sense oblidar-se de la marca Penedès, i donant força a l’instrument de la gralla.

A la rambla Marinada, que será un dels punts cèntrics de la mostra, hi haurà instal·lats 16 cellers de la comarca que oferiran al tast els seus millors productes. També hi haurà la presència de dos restaurants de la zona, que oferiràn servei de menjar durant tots els dies de la mostra.

Durant els dies del ViGralla2013 -no confondre amb el GrallaVi-, es poden fer nombroses activitats, a destacar el tast de vins al cim del Montmell, un sopar maridatge dins del celler modernista de Llorenç a càrrec de Xavier Ayala, sommelier del Bar À Vins de la Fàbrica Moritz de Barcelona i President de l’Associació Catalana de Sommeliers, un maridatge de postres a càrrec de Mar Sevé, pastissera del restaurant Via Venetto de Barcelona i l’enòloga Irene Guasch, diferents tastos de vins, trobada de plaques de cava, gran fira d’artesans, concerts gratuïts de balls de gralles, jazz i rumba, jornades tècniques de la vinya i exposició fotográfica entre d’altres. Més informació i inscripció als diferents actes a vigralla.blogspot.com

Nou comentari