VadeVi
El Vis à Vis del Tr3sC i els Premis Vinari es donen la mà
  • CA

Aquest dimarts s’inicien les col·laboracions amb el club de cultura Tr3sC, vadevi.cat i els Premis Vinari.

L’activitat Vis à Vis que des de fa un temps permet mantenir una conversa de prop amb personatges diversos del món de la cultura es complementarà amb un tast dels Premis Vinari, els millor vins i vermuts.

La primera cita és aquest dimarts, a les 19h al Museu Europeu d’Art Modern al Born de Barcelona. El guitarrista, cantant i compositor Quimi Portet serà el protagonista d’aquest Vis à Vis maridat amb 3 vermuts del celler Vins Padró, entre els quals tindrem l’honor de tastar un dels millors vermuts segons els Premis Vinari dels vermuts 2015: el Myrrha Reserva.

Els de 2016 encara no es coneixen per tot just aquest dilluns 2 de maig, el jurat va tastar els prop de 50 vermuts que s’han presentat a concurs i no serà fins dilluns dia 9 que es sabran quins són els millors de 2016.

Quimi Portet, conegut per la seva trajectòria a El Último de la Fila, ja porta nou àlbums en solitari i l’èxit no l’abandona. De lletres surrealistes i irreverents, la seva música està plena de sentit de l’humor i transmet les seves ganes insaciables de fer riure i passar-ho bé.

L’artista vigatà és un dels grans de l’escena musical catalana, i arriba al Vis à Vis TR3SC per parlar del seu nou àlbum, Ós Bipolar, que compta amb col·laboracions de la talla de Joan Miquel Oliver i Núria Graham.

Serà les 19h al Museu Europeu d’Art Modern, al carrer Barra de Ferro, 5 de Barcelona. I després de Quimi Portet desfilaran també pel Vis à Vis, entre d’altres, Montserrat Carulla i els Cellers Canals i Lluís Soler i Sumarroca. Sempre vins premiats amb un Vinari d’Or.

La resta de la programació la trobareu aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa