VadeVi
Els 7 de Falset organitzen el primer sopar de primavera

El club de promoció de la gastronomia i els vins del Priorat ‘Els 7 de Falset’, de nova creació, preparen per al 19 d’abril un sopar de primavera a la Cooperativa Falset Marçà que inclourà el lliurament de premis de PIMEC Priorat. Formen part d’aquest club els restaurants Hotel-Hostal Sport, Quinoa, El Cairat, La Llesqueria, el bar Àgora i la Geladeria de Falset, i l’objectiu es promocionar conjuntament activitats enogastronòmiques a la capital del Priorat amb l’objectiu de donar a conèixer el producte de proximitat a visitants i residents.

Després de l’èxit de la primera ‘Nit de tapes i música’ celebrada el passat estiu al pati del Castell del Vi de Falset, la propera activitat serà un sopar de primavera que tindrà lloc a la sala de bótes de la Cooperativa Falset Marçà, un espai emblemàtic del celler modernista.

El sopar l’oferiran els restauradors amb plats elaborats especialment per a l’ocasió i incloent

-hi productes de proximitat i vins de les denominacions d’origen de la comarca. El preu per persona és de 27 euros. De cada tiquet venut, un euro i mig es destinarà a la Colla Gegantera de Falset. Coincidint amb la vetllada, es lliuraran els premis anuals de PIMEC Priorat i l’Associació de Comerciants de Falset.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa