VadeVi
Els beneficis de beure vi al Club Nàutic de Coma-Ruga

“El vi només es gaudeix amb moderació” és la campanya que la Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN) duu a terme des de fa mesos per diferents punts del territori català. Aquest divendres al vespre es farà una nova sessió formativa al Club Nàutic de Comarruga.

El Dr. Antonio Salgado, Coordinador Científic de FIVIN i Cap de la Unitat de Gestió del Coneixement de l’Institut d’Investigació de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, impartirà una xerrada sobre els efectes antioxidants i anticancerigens que te el vi, destacant la incidència en la reducció de malalties cardiovasculars i artereosclerosis.

Després els participants tindran l’oportunitat d’iniciar-se en el món de la degustació de vins amb Anton Castellà, secretari de la DO Catalunya, on degustaran diferents vins i podran aprendre aspectes sobre com s’elaboren.

L’objectiu d’aquesta campanya de FIVIN és promoure unes pautes saludables de consum, fomentar hàbits saludables de vida entre la població que incloguin el consum moderat i responsable de vi en el context d’una dieta equilibrada.


Diferents estudis avalen els beneficis de beure vi amb moderació FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa