Els caves Miquel Pons entren als Estats Units

El celler de la Granada comença a exportar a Nova York i es presenta a San Francisco en col·laboració amb l'agència ACC1Ó de la Generalitat

Fa un any que Miquel Pons promociona els seus vins i caves a diferents ciutats dels Estats Units en el marc de les accions per augmentar el volum d’exportacions del celler. Fruit d’aquests contactes, en col·laboració amb l’agència ACC10 de la Generalitat, s’ha tancat els primers acords d’exportació amb agents comercials de Nova York. Els primers productes que arribaran al mercat nord-americà seran el cava Brut Reserva i l’Eulàlia de Pons Brut Nature Rosé, que han tingut una gran acceptació. L’any passat ja es va aconseguir entrar al mercat mexicà i fa uns anys al de Puerto Rico.
Coincidint amb aquests acords comercials amb Nova York, Miquel Pons, conjuntament amb altres cellers de diferents denominacions d’origen catalanes, ha presentat aquesta setmana a San Francisco, Califòrnia (EUA) alguns dels seus productes. En concret els caves Miquel Pons Brut Reserva, l’Eulàlia de Pons Cuveé Especial i el vi Montargull Xarel·lo barrica, fet amb la varietat de raïm que més identifica internacionalment la DO Penedès, per la seva qualitat i personalitat.
L’acte va reunir els representants i distribuïdors més importants de l’estat de Califòrnia. Era la primera vegada que es feia una presentació de vins catalans en aquest estat. Va ser el passat 11 de juny a The Bently Reserve, a San Francisco, amb gran acceptació per part dels especialistes que hi van assistir (a la imatge superior, Presentació dels vins i caves Miquel Pons a San Francisco, amb el gerent i director comercial , Pere Pons).

El creixement de les exportacions.

Durant l’últim any el celler familiar Miquel Pons ha incrementat la facturació exterior en sis punts, passant del 16 al 22% del total comercialitzat. En aquests moments s’exporten vins i caves a 13 països. La distribució de les marques de Miquel Pons durant el últims 20 anys s’havia fet tradicionalment en el mercat intern i de forma directa. Des de fa tres anys es va posar en marxa una companyia distribuïdora (Fontdevi Denominacions S.L.) que ha impulsat el creixement en la facturació del celler i ha captat noves marques per a la comercialització conjunta. L’any passat es va tancar un acord comercial amb Mèxic i durant aquests últims mesos un altre amb la Xina a més del recentment establert amb Nova York. Aquests nous mercats, juntament amb la consolidació dels acords comercials amb països com Suècia, Dinamarca, Bèlgica i Holanda i la recerca en mercats emergents, estan consolidant l’aposta per a la internacionalització de Miquel Pons.

Nou comentari