VadeVi
Els cellers catalans aprofiten Sant Jordi per promocionar els seus caves rosats

Sant Jordi ha estat i és el dia del llibre i la rosa, però els cellers voldrien que fos també el dia del vi català i per fer-ho aprofiten la diada per promocionar els seus vins, concretament els caves rosats, per la similitut cromàtica amb les roses.

És el cas de Can Bonastre Wine Resort, un antic celler del segle XVI reconvertit en hotel, spa i restaurant gastronòmic. Can Bonastre celebrarà el dia de la rosa i el llibre oferint als seus clients el que anomenen una “Descoberta Romàntica”. El detall consisteix en cobrir el llit de pètals de rosa en el moment de la descoberta, i una ampolla de cava Tribia Rosé a l’habitació, un monovarietal de pinot noir collit i elaborat pel propi celler. La nit anirà acompanyada d’un sopar especial proposta del chef Víctor Gómez, no inclòs en els paquets, en el que es regalaran roses a les clientes.

Els cellers aprofiten també el potencial de la web 2.0 i les xarxes socials per a fer promoció dels seus vins. És el cas de Castellroig que celebrarà la diada regalant una ampolla del Cava Rosat de Castellroig a tots els clients que facin alguna compra entre els dies 21 i 25 d’abril.

Emendis, per la seva banda, també convida a tots els seus seguidors del Facebook a participar en un concurs en què el premi és una caixa de Cava Rosé. Es tracta d’enviar una recomanació d’un llibre per regalar. Entre totes les recomanacions se sortejarà la caixa de Cava Rosé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa