Els cuiners dels restaurants El Vaixell i Terraza, en directe a L’Empordà a taula

Arriba la penúltima entrega de les sessions de cuina en viu a l'espai gastronòmic d'Empordàlia

L’espai gastronòmic L’Empordà a taula, ubicat en el celler d’Empordàlia de Vilajuïga, ha programat sis sessions de cuina en viu amb la col·laboració del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent. La iniciativa es concreta amb la participació de cuiners de 13 restaurants altempordanesos.

El dissabte 2 d’abril és el torn de Joan Calsina, del restaurant El Vaixell (Llançà), i Toni Gotanegra, de l’hotel&Spa Terraza (Roses).

Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el consum de productes de proximitat, com els que es venen a les agrobotigues d’Empordàlia. Seguint la filosofia “Quilòmetre zero”, els cuiners de La Cuina del Vent elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a L’Empordà a taula. Al mateix temps, el sommelier de la cooperativa presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.

Pròximes sessions
* 2 d’abril: cuiners dels restaurants El Vaixell i Terraza – de 17:00 a 19:00
* 9 d’abril: cuiners dels restaurants La Vela i Montecarlo

Informació i reserves: telèfon 616 486 902


Cartell de Cuina en Viu FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari