VadeVi
Els lectors de VADEVI.cat lamenten que el Barça brindés amb “champagne” francès

Què en penseu de les celebracions del Barça amb “champagne” francès? VADEVI.cat va fer aquesta pregunta a la web després de veure com els jugadors de Pep Guardiola brindaven amb Moët a l’avió que els portava de tornada de Zuric, on s’havia fet l’entrega de la Pilota d’Or a Leo Messi. La majoria de lectors del diari dels vins catalans, el 71 per cent dels que han respost, ho han tingut clar: és un mal exemple.

Tanmateix, cal recordar que VADEVI.cat es va posar en contacte amb el Barça i va aclarir els fets. Fonts del club van afirmar que sempre que és possible es fa bandera del cava català i els triomfs se celebren amb aquest producte de la terra. En el cas de l’avió, no hi havia possibilitats de triar, atès que havia estat noliejat per la Fifa. Els jugadors van fer la festa amb el que hi havia a dalt de l’aeronau.

Pel que fa a la resta de respostes a l’enquesta, el 14 per cent ha considerat que l’actuació va ser mol poc catalana; el 13, que calia cuidar més les formes, i el 2, que és millor que el cava.

El fet, que va saltar primer a la facebook gràcies a Anna Casabona, del Celler El Rebost de Valls, va generar un fort debat a la xarxa


Enquesta del VADEVI.cat FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa