Els productes catalans, al XXV Saló Internacional del Club Gourmets de Madrid

Entre les empreses participants n'hi ha de catalanes del sector del vi i del cava

Catalunya estarà present al Saló Internacional del Club Gourmets, que se celebra a Madrid. Entre les empreses del Principat hi ha Bodegas Pinord, Agustí Torelló, Gramona, Mont-ferrant i Torres, del sector del vi i del cava. El conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, el visitarà dilluns 11 d’abril. La conselleria, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza la participació de setze grups de l’espai gourmet en un estand propi, on exposaran els seus productes: embotits, oli d’oliva verge extra, caviar, vi, cava, fruita seca, vinagres, cargols, bolets, te, cafè, fruites exòtiques, peix fumat, aperitius, carn biorgànica, i plats preparats.

El Saló Internacional del Club Gourmets es presenta com un punt de trobada entre fabricants i consumidors dels productes gourmet d’alimentació i begudes. Adreçat principalment al mercat espanyol, compta amb un gruix de visitants provinents d’altres països, sobretot europeus. En la darrera edició, 1.192 expositors procedents de 20 països van ser visitats per 76.000 professionals del sector. Pel que fa a l’edició d’enguany, el país d’honor és Polònia, i està prevista la participació d’empreses d’Alemanya, Argentina, Austràlia, Bèlgica, Bulgària, Canadà, Colòmbia, Estats Units, França, Grècia, Itàlia, Irlanda, Hongria, Japó, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Sud-àfrica, i Suïssa.

Empreses participants amb Prodeca:
Acomont SCCL / oli d’oliva / Ulldecona (Montsià)
Agrícola i Caixa Agrària SCCL Riudecanyes / oli d’oliva / Riudecanyes (Baix Camp)
Agroles SCCL – Grup Actel /oli, olives, fruits secs, vinagres, altres / Borges Blanques (Garrigues)
Bages Cargol SL / cargols i bolets congelats i en conserva / Fonollosa (Bages)
Bodegas Pinord SA / vi i cava / Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Caviar Nacarii SLU / caviar de cultiu, esturió fumat / Les (Val d’Aran)
Cosfer SA / embotits curats, patés, tapes, peix fumat / Canovelles (Vallès Oriental)
Exquisitarium SL / plats cuinats ultracongelats / Oliana (Alt Urgell)
Indústrias Cárnicas Blancafort SA / carn biorgànica i cuits / La Garriga (Vallès Oriental)
IRC – Avi Pau Alimentació i Cuina SL / empanats, aperitius, plats precuinats, etc / St Jaume dels Domenys (Baix Penedès)
Laborem Dertusa SL / semi conserves de peix, salaons / Tortosa (Baix Ebre)
Olis Bellaguarda – Camp i Secció de crèdit de Bellaguarda SCCL / oli d’oliva / Bellaguarda (Garrigues)
Peixexpress SA / arrossos, caldos, peixos, i salses / Vilanova i la Geltrú (Garraf)
Querida Carmen – BCN Gourmet SL / risotto, fideuà, arròs, sopes, paelles, etc. / Barcelona
Riera Giersen SA / te, cafè, sucre, fruites exòtiques / Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)
Rocaroija / oli d’oliva / Algerri (Noguera)


Cartell del Saló Gourmets de 2011 FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari