VadeVi
Els restaurants del Maresme i el Vallès Oriental aposten pel raïm i el vi de la DO Alella

Vilassar de Dalt i Montornès del Vallès participaran en les cinquenes Jornades Gastronòmiques del Raïm i Vi DO Alella que comencen aquest divendres i acaben a finals de novembre. Això significa que bona part dels restaurants dels dos pobles oferiran a la clientela plats elaborats a partir del raïm i el vi de la DO, en un lloc preferent dins la carta.

En total ja són 57 restaurants de 10 municipis que hi participen. Des dels inicis de la jornades a tant sols quatre pobles -Alella, Montgat, Teià i El Masnou- la participació ha anat augmentant any rere any fins a consolidar les jornades.

A més de menús variats, que van dels 10 als 50 euros, acompanyats de vins d’Alella durant el novembre s’ofereixen també activitats complementàries. Visites gratuïtes al celler romà Cella Vinaria, una trobada de plaques de cava al Masnou, una visita a la casa ddel Marquès i als jardins del Parc del Llac i un curs d’iniciació al tast de vins. Montornès proposa una visita guiada per les vinyes del poble, Vilassar de Dalt convida a visitar els forns rimans i el Museu Arxiu de CAbrils organitza una exposició sobre les vinyes del municipi.


Cartell de les Jornades Gastronòmiques del Raïm i el Vi de la DO Alella FOTO: DO ALELLA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa