Una trentena de cellers catalans participen al Vinisud, la fira de vins més important de la mediterrània. Vinisud ha començat aquest matí a Montpeller amb més de 1700 expositors. Des de cellers productors, fins a distribuïdors i botigues especialitzades. Està previst que en els tres dies que durarà la fira, fins aquest dimecres, Vinisud rebi més de 30.000 visitants, tots ells professionals del sector.

Vinisud, per la seva importància en nombre d’expositors i de visitants, és una bona oportunitat pels cellers per donar a conèixer els seus vins. Per això una trentena de cellers d’arreu de Catalunya hi participaran. D’aquests, onze estaran inclosos dins de l’estant de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA). També hi participen empreses de França, Itàlia, Portugal, Tunísia, Marroc, Algèria, Grècia, Israel, Xipre, Turquia, Croàcia, Bòsnia-Herzegovina entre d’altres.

Segons informa el DAR, el sector del vi a Catalunya, té “més de 400 cellers embotelladors” i dóna feina “a més de 22.000 persones, ja sigui a la vinya, als cellers o al sector serveis”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa