VadeVi
Els vins de la DO Montsant, protagonistes al Corte Inglés

Des d’aquest dijous 16 d’abril i durant dues setmanes, fins l’1 de maig, els vins de la DO Montsant tindran un lloc destacat a les vinoteques dels supermercats de cinc centres comercials del Corte Inglés de Catalunya: els quatre de Barcelona i un cinquè a Sabadell.

Una trentena de vins de la denominació han estat seleccionats per experts del Corte Inglés a partir de tastos del producte i entrevistes personals amb els reponsables dels cellers, segons ha explicat Gerard Amorós, gerent del Consell Regulador. Entre els vins seleccionats n’hi ha de blancs, rosats, negres, joves i criança i, fins i tot, algun de dolç, amb la idea de mostrar una gamma prou representativa dels vins de Montsant. Els clients d’El Corte Inglés trobaran aquests vins a un lloc destacat i un catàleg amb les referències i les característiques de cada vi.

L’acord ha estat impulsat per la DO Montsant, qui fa uns mesos va tancar aquest acord amb el centre comercial i forma part de l’estratègia de suport a l’activitat comercial dels cellers.”És la primera experiència d’aquest tipus que promovem des de la DO”, explica Amorós. El gerent de la DO Montsant subratlla que el més interessant és que “segons va dir El Corte Inglés, depenent de les vendes potser algun celler da la DO podria passar a ser proveïdor fixe”. Ara mateix ja hi ha tres marques que tenen algun dels seus vins en aquests establiments.


L’edifici del Corte Inglés a la plaça Francesc Macià de Barcelona FOTO: JORDI GARCIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa