VadeVi
Els vins de la Terra Alta, protagonistes de la tertúlia a l’Ateneu Barcelonès
  • CA

L’onzena tertúlia entorn a les denominacions d’origen catalanes organitzades per El Vi A Punt i el Restaurant ATN amb el suport de l’Incavi, se centra en la Terra Alta. Aquesta denominació d’origen és de “gran rellevància per la seva dimensió geogràfica, pel nombre d’hectàrees de vinya i per la seva transcendència històrica”, tal i com explica Oriol Pérez de Tudela, responsable d’El Vi a Punt.

La vinya és el cutiu més important de la Terra Alta i prova d’això en són edificis emblemàtics com els cellers cooperatius de Pinell de Brai i Gandesa, construïts en els moments daurats de la indústria del vi. Justament Gandesa de Vins serà un dels tres cellers que assistirà aquest dimecres a la tertúlia. Bàrbara Forès i Ecovitres, així com respresentants del Consell Regulador, també participaran en la presentació de la DO, el tast i el sopar-tertúlia que es farà a continuació.

Com sempre, cal reservar plaça prèviament a través d’El Vi a Punt o el Restaurant ATN.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa