VadeVi
Els vins de Nulles celebren el 90è aniversari amb nova imatge

Aquest setembre la Cooperativa Sant Isidre de Nulles celebrarà l’entrada de la que serà la seva norantena verema. Malgrat no ser el centenari, no es tracta d’un aniversari menor i, per això, la cooperativa ha volgut commemorar la data am un cava Gran Reserva creat especialment per a l’ocasió i renovant la imatge dels seus vins i caves.

L’Adernats XC, és el producte estrella del 90è aniversari de la Vinícola de Nulles. Es tracta d’un cava brut reserva 100% xarel·lo, provinent de les vinyes més velles de la zona. El disseny de l’ampolla de l’Adernats XC és de línies magnificents, recordant la majestuositat de l’edifici del celler que l’arquitecte modernista César Martinell va construir el 1919.

Aquesta mateixa imatge modernita és la que ha inspirat la imatge i disseny del nou etiquetatge de vins i caves nullencs, que estan avalats amb diferents premis nacionals i internacionals. Aquesta nova línia pretén combinar la modernitat i modernisme dins la mateixa imatge, una imatge dinàmica, fresca i actual.

Tant el cava com la nova imatge s’han presentat en un acte que ha aplegat bona part dels socis i amics de la cooperativa.


La imatge de les noves etiquetes està inspirada amb l’edifici del celler construit per l’arquitecte modernista Cèsar Martinell FOTO: VINICOLA DE NULLES


Un moment de la presentació de les noves etiquetes FOTO: VINÍCOLA DE NULLES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa