Empordàlia celebra la tercera edició de la festa de la cooperativa

Durant el dinar es farà una recollida de fons pels damnificats pel incendis de l'Empordà, amb la venda de samarretes d'Empordàlia

Durant el dinar es farà una campanya de recollida de fons pels damnificats pel incendis de l’Empordà Foto: VADEVI.cat

El proper dissabte 10 de novembre se celebrarà la festa d’Empordàlia adreçada als socis i amics de la Cooperativa, coincidint amb la festa de Sant Martí -patró de Pau-.

A les 10 del matí es farà la visita pels oliverars de Pau. Tot seguit els participants podran veure com es fa l’oli al trull de la cooperativa.

A dos quarts de dotze es farà la inauguració del Museu del Vidre de Vilajuïga i també un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup Pot Petit.

Més tard, a l’una del migdia, tindrà lloc el tercer concurs d’escopir pinyol d’oliva. I posteriorment, a les dues, es farà el dinar popular davant del centre cívic de Pau. Durant el dinar es farà una campanya de recollida de fons pels damnificats pel incendis de l’Empordà, amb la venda de samarretes d’Empordàlia.

Ja a la tarda, a dos quarts de cinc, hi haurà una actuació de la Colla Castellera, i una hora més tard, a dos quarts de sis, música amb l’actuació del Duet Aurora.

Per a la visita guiada i el dinar és necessari inscriure’s mitjançant el telèfon 972 53 01 40, l’adreça electrònica asala@empordalia.com o directament a les botigues d’Empordàlia de Pau i Vilajuïga. El preu del tiquet serà de 8€ per als majors de 8 anys.

Nou comentari