Enoconcert a Cal Feru amb Paul Fuster i Finca Parera

www.origenpenedes.cat/fitxa.php?id=47&lang=cat” target=”_blank”>maridatge de música amb vi amb un “enoconcert” dividit en dues parts. En la primera, l’enòleg Rubén Parera del celler Finca Parera presentarà els seus vins i, la segona, el músic Paul Fuster oferirà el seu concert.

El cantant nord-americà d’origen català Paul Fuster es troba immers en una gira sorprenent, en la que té la intenció de tocar seixanta dies seguits per tots els racons de Catalunya i del País Valencià, pedalant de dia, amb una bici que ha construït amb les seves pròpies mans, i actuant de nit acompanyat d’una guitarra, també feta per ell. Durant el concert Fuster avançarà temes del seu proper disc, que està acabant de compondre i enregistrar, després que l’any passat publiqués ‘Repte’ (Chesapik, 2012), el seu quart treball i el primer en català.

Per la seva banda, el celler Finca Parera està situat a Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès) i posseeix 20 hectàrees de terreny, distribuïdes en petites parcel·les, en les que cultiven 10 varietats de raïm, de forma ecològica i certificada per la CCPAE. Jordi Parera Barba (viticultor) i el seu fill Rubén Parera Renau (viticultor i enòleg), van fundar el 1999 el Celler amb el propòsit d ‘elaborar vins ecològics, d’ autor i d’ alta expressió.

L’enoconcert tindrà lloc el 2 de maig a les 20h, amb un preu de 5 euros i l’aforament està limitat a 35 persones. Per això mateix, és imprescindible la reserva prèvia al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com

Nou comentari