VadeVi
enoturismePENEDÈS presenta la seva oferta a les agències de viatges

Durant aquesta darrera setmana, des del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, s’han dut a terme diferents accions i reunions per tal de donar a conèixer les diferents propostes dels membres del Club enoturismePENEDÈS, davant de professionals del mercat de l’Estat espanyol, així com entre agències de viatges d’arreu del món.

En aquesta línia, el dia 29, enoturismePENEDÈS va participar en un workshop a Madrid amb agències de viatges de la capital i de les poblacions més properes, que van mostrar un gran interès per totes les activitats al voltant del món del vi, així com per la zona. Un dia abans, a Bilbao, va tocar el torn a agències de viatges del País Basc, un dels principals mercats emissors de turistes visitants del mercat nacional, que van valorar molt positivament les noves iniciatives i la completa oferta presentada des del Penedès.

Paral·lelament a aquestes activitats de comercialització sobre professionals del mercat de l’Estat espanyol, en els darrers temps hi ha hagut un important increment en la sol·licitud d’informació per part d’agències de viatges internacionals, especialitzades en propostes de valor afegit. Més concretament, en la darrera setmana s’han mantingut entrevistes amb professionals receptius que treballen els mercats dels Estats Units i dels Països Escandinaus.

Tot i que, segons paraules dels mateixos responsables del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, totes aquestes accions no es tradueixen de manera immediata en un increment de turistes i visitants, sí que motiven que any rere any es vagi detectant un nombre creixent d’aquest perfil de visitant al nostre territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa