VadeVi
Es presenta el segon volum de ‘Terra i Cultura’ que patrocina el Celler Vall Llach

El nou volum del CD-llibre Terra i cultura_III Premi Miquel Martí i Pol, editat per Cossetània i Grup Enderrock, s’ha presentat sala Horiginal de Barcelona.
Patrocinat pel Celler Vall-Llach i dotat amb 5.000 euros i una obra de l’escultor Josep Bofill, s’atorga anualment a la millor poesia musicada en català i vol reconèixer el talent dels cantautors i músics en la seva aproximació a la poesia catalana.

La selecció s’ha realitzat entre les prop de tres-centes musicacions de poemes en català editades de l’11 de setembre de 2009 i l’11 de setembre de 2010, a més d’una cinquantena de peces inèdites enviades al Celler.

El llibre-CD s’enviarà a tots els centres d’educació secundària de Catalunya, com a eina educativa i lúdica, i forma part d’un projecte global per promocionar la música i poesia a les escoles. El llibre –elaborat per Helena Morén Alegret i Joaquim Vilarnau– inclou una biografia dels poetes (amb una ressenya dels textos musicats) i dels intèrprets que els han adaptat, a més d’una anàlisi de cada poema com a guia per a professors i alumnes.

Amb la revista Enderrock de febrer se’n distribueix a més una edició especial que inclou el CD, amb la selecció d’una vintena de cançons realitzada per Lluís Llach.

A més, aquesta iniciativa també té el suport del festival BarnaSants –que coprodueix amb el festival Acústica, el MMVV i el Grup Enderrock l’espectacle Terra i Cultura (27 de març, Auditori Barradas de l’Hospitalet)– i de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.


Lluís Llach, al centre de la imatge FOTO: ENDERROCK.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa