Del 23 de setembre al 2 d’octubre es desenvoluparan pels diversos municipis que formen part del territori de la DO Alella, un seguit d’activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques aptes per a tots els gustos i públics.

L’acte d’obertura de la Setmana serà una xerrada a la que amb sota el nom de’“El terrer de la DO Alella” i a càrrec de Xavier Garcia i Xevi Carbonell, enòlegs i directors tècnics dels cellers Alella Vinícola i Marqués de Alella, respectivament, s’explicarà quines són les característiques del clima, el sòl i les varietats de raïm, que fan que la DO Alella tingui un terrer únic que facilita l’elaboració d’uns vins d’excel·lent qualitat. La xerrada es desenvoluparà a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona.

Altres activitats seran passejades per la vinya i visites als cellers de la DO, en segway, en poni o a peu, tastos, menús dels restaurants de la zona, maridatges, visites teatralitzades, que en total, sumaran més de quaranta activitats diverses.

Es pot descarregar el programa complet de l’enllaç Multimèdies relacionats, a la dreta d’aquest text.

Programa Setmana del vi DO Alella 2011

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa