Estrena de la segona temporada del Diari de Vinya de Segura Viudas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iP2zBxp5vSU[/youtube]

L’empresa elaboradora de caves i vins Segura Viudas estrena la segona temporada de Diario de Viña, el videoblog on acosta l’esdevenir de cada collita a l’Heretat Segura Viudas.

En col·laboració amb lakanteracreativa, la segona temporada arriba amb una profunda renovació estètica, tècnica i narrativa després d’una primera temporada on el principal objectiu fou documentar el contingut que podia generar el recorregut anual per les vinyes de l’heretat.

Amb vídeos sensiblement més extensos que a la temporada anterior, d’uns quatre minuts de durada, i sota l’eix narratiu de la collita 2012, diferents personatges rellevants aniran introduint els quatre pilars que sostenen les harmonies de l’Heretat Segura Viudas: història mil·lenària, vitivinicultura tradicional, preservació de la biodiversitat i innovació.

Les peces audiovisuals seran subtitulades a l’anglès i al castellà per afavorir el visionat internacional i atendre les persones amb discapacitats auditives. A més a més, estaran produides segons els estàndards creative commons per a facilitar la participació de la comunitat en la difusió d’aquest contingut.

Aquestes petites històries s’ubicaran al blog de la companyia www.diariodeviña.es però també estaran disponibles al nou canal corporatiu “seguraviudastv” a YouTube que, a partir d’ara, acollirà tota la informació audiovisual de l’Heretat Segura Viudas.

Nou comentari