Estudiants de turisme a la DO Alella

El Consorci DO Alella signa un conveni de col·laboració amb la Fundació TecnoCampus

Miquel Rei, president de la Fundació TecnoCampus i Andreu Francisco, president del Consorci DO Alella. Foto: Pansa Blanca

Ahir, dimarts 30 d’octubre, Miquel Rei, president de la Fundació TecnoCampus i Andreu Francisco, president del Consorci DO Alella, han signat un conveni de col·laboració que permetrà que dos estudiants de Turisme desenvolupin el seu treball de final de grau complementant-lo amb pràctiques durant tot l’any al Consorci.

Rei ha explicat que “el món del vi, especialment a la DO Alella, segueix una línia clara de desenvolupament turístic, per això apostem per aquest conveni i confiem part de la formació dels nostres alumnes al Consorci”. Francisco s’ha mostrat satisfet de l’acord signat i ha augurat que “és el primer d’una sèrie d’acords que segur que es produiran en el futur”.

A més, ha assegurat que “la col·laboració amb la Fundació TecnoCampus ens permetrà augmentar els recursos humans del Consorci DO Alella permetent-nos desenvolupar amb més eficàcia els nostres projectes, alhora que col·laborem en la formació dels estudiants de Turisme”.

Nou comentari