Eudald Massana Noya recapta 3000 euros per a la Marató de TV3

Un centenar de persones van fer donacions durant l'activitat Sensacions Lunars Melòdiques que es va desenvolupar al celler penedesenc

El celler ecològic d’Eudald massana Noya va acollir a unes cent persones, convertit puntualment en en una sala de concert i galeria d’art. Foto: VADEVI.cat

El camí que porta al celler Eudald Massana Noya s’ha engalanat amb torxes un any més, per rebre els assistents a la segona edició de les Sensacions Lunars Melòdiques, que enguany s’ha convertit en una gala benèfica per recaptar fons per La Marató de TV3, dedicada a la lluita contra el càncer. Amb el cartell de complert des de feia dies i amb la lluna com a convidada d’excepció, la nit del 30 de novembre es van aconseguir 3.155 euros per la Marató amb les aportacions del centenar de persones assistents. Eudald Massana va presentar l’acte que es va fer en una sala del celler ecològic convertida per l’ocasió en una sala de concert i galeria d’art.

El concert va maridar sensacions musicals i sentiments, els de les persones malaltes de càncer durant tot el procés, des del diagnòstic inicial a l’esperança oberta al final dels tractaments.

Al concert del Trio Vinea, amb Carmina Font, violí , Núria Beltràn, violoncel , i Montse Ríos, al piano, es van poder escoltar obres de Rachmaninoff, Turina, Toldrà, Beethoven i Piazzolla. Abans de cada interpretació, Neus Sendra, professional del doblatge i la locució, va recitar peces de poesia que convidaven a la reflexió.

El celler d’agricultura ecològica i biodinàmica Eudald Massana Noya de Sant Pau d’Ordal va organitzar la gala benèfica amb la col·laboració desinteressada del Trio Vinea, Carnisseria Cal Quim, Embotits Mitjans, Cal Pelegrí, La Botiga Verda, el Centre Agrícola de Sant Pau i l’ajuntament de Subirats. La vetllada es va acabar amb un ressopó ofert pels establiments col·laboradors, maridat amb els vins i caves del celler.

Coincidint amb aquesta activitat, es va inaugurar l’exposició de pintura de temàtica vitivinícola de Bruno Tessier, artista resident al Penedès, que romandrà oberta durant tot aquest mes de desembre, en diferents racons i estàncies del celler Eudald Massana Noya.

Nou comentari