El colombià Jon Giraldo i el mexicà Jaime Lieberman han inaugurat recentment l’espai SPOONIK (carrer Beltrán, 28) a Barcelona i l’associació Qalidès s’ha unit al tàndem per a oferir una experiència enogastronòmica conjunta. Es tracta d’un sopar que tindrà lloc dijous 3 de desembre en el qual, el sommelier Jordi Carrascosa guiarà un maridatge de productes d’arrels colombianes i mexicanes amb vins penedesencs de l’associació Qalidès.

El menú degustació consistirà en:

Snacks: Ceviche vegà – Pizza efímera – Semiesfera de iogurt

Parés Baltà Radix

Trio de blat de moro

Finca Viladellops Xarel·lo

Anguila fumada, llet d’ametlles, anacards caramel·litzats, meló a ametlles amargues i orxata alamaretto

Can Feixes Blanc Tradició

Escalivada mestissa esferificada

Jané Ventura Sumoll

Calentao paisa

Castellroig Terroja

Pipian , bolets escabetxats en chimichurri i papada ibèrica confitada al buit

Avgvstvs Cabernet Franc

Carib Colòmbia, plàtan , cafè, coco i formatge costeño

Mas Candí Pecat Noble

Qalidès és l’associació de cellers que defensen el caràcter i la qualitat dels vins del Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i els diferents terrers. Els cellers que en formen part actuen sota una única veu per aconseguir dinamitzar els vins de terrer del Penedès.

Les reserves per a gaudir d’aquesta experiència es poden fer seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa