La Cooperativa Falset Marçà serà present per tercer any consecutiu a la fira Reus Viu el Vi amb l’objectiu de promocionar els seus vins i les noves activitats enoturístiques que ha impulsat per dinamitzar l’activitat econòmica a la comarca del Priorat. Conjuntament amb l’Hostal Sport, el celler ha posat en marxa recentment una activitat que proposa visitar les vinyes amb carro de cavalls, un viatge als orígens del vi per descobrir els sòls i el paisatge on neix.

L’activitat té l’atractiu de realitzar-se amb cavalls de raça hispano-bretona i inclou un dinar a l’Hostal Sport de Falset –un establiment únic a la comarca amb més de 90 anys de tradició i servei–, un tast de vins i de productes de la terra, i una visita teatralitzada al celler cooperatiu de Falset, considerat una de les Catedrals del Vi. L’edifici és obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí.

La Cooperativa Falset Marçà també promocionarà a la fira les visites teatralitzades que es realitzen al celler a càrrec dels actors del Teatre del nap-buf -l’any passat van atreure més de 4.000 persones- i les visites guiades que fa el personal del celler.


Les visites per les vinyes amb carro de cavalls es podran realitzar de dilluns a diumenge amb reserva prèvia FOTO: COOPERATIVA FALSET-MARÇÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa