VadeVi
Fermí Fernández i el seu sommelier al «Parlem amb» de la DO Catalunya
  • CA

La secció Parlem amb… del web de la DO Catalunya presenta aquest mes una conversa amb el polifacètic Fermí Fernández. Conegut pel gran públic per la seva vessant més televisiva (actualment podem gaudir de les seves imitacions a Polònia i Crackòvia), en Fernández té una llarga trajectòria professional lligada, no només al món de la televisió, sinó també al teatre, al cinema, al doblatge o al guió.

Actualment, Fermí Fernández es troba representant l’obra de teatre El Sommelier, una peça escrita pel mateix Fernández amb la col·laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz, i dirigida per Toni Albà. Un monòleg d’humor negre on Fernández dóna vida a Romano Lentini, un sumiller molt particular, que té la capacitat d’olorar no només els vins sinó també els sentiments de la gent.

La secció Parlem amb… recull converses amb convidats de perfil divers però amb un denominador comú: per la seva professió, trajectòria o experiència, tenen una mirada pròpia sobre el món del vi. Amb aquestes entrevistes la DO Catalunya busca oferir un espai per a la reflexió i el debat. Entre els darrers convidats a aquest cicle s’hi troben la periodista Empar Moliner, l’actor Carlos Latre, el xef ‘Michelín’ Victor Quintillà, el grup Els Amics de les Arts o el periodista i gastrònom Pere Tàpias.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa