VadeVi
Festa del Vi Jove al barri de la Ribera de Barcelona

Dimarts 22 de novembre a partir de les 17.00 h els carrers Agullers, Consellers i Canvis Vells seran l’escenari de la presentació en primícia de la nova anyada 2011 de prestigiosos cellers d’arreu de l’Estat espanyol. El tast de vins s’acompanya de tapes i platillos elaborats pels restaurants més emblemàtics del barri.

Es tastaran els vins joves dels cellers catalans: Albet i Noya, Bàrbara Forés, Ca N’Estruc, Cavas Naveran, Cérvoles, Castell del Remei, Celler de Capçanes, Celler el Masroig, Gramona, Heretat Mont Rubí, Josep M. Ferret Guasch, L’Olivera, Llopart, Más Amor, Parató, Raventós i Blanc, Roura i Vinícola de Nulles.

També hi seran presents altres cellers de l’Estat: Abel Mendoza, Artadi, Benjamín Romeo, Carchelo, Castaño, Castillo de Monjardín, Fariña, Muga, Ostatu, Sierra Cantabria, Solar de Urbezo i Terras Gauda.

Els establiments que col·laboren són: Bar Agullers · Bar Salvador · Bubó · Cal Pep · Comerç 24 · Escuela de Hostelería Hofmann · Forn Vilamala · La Coronela · La Vinya del Senyor · Olis Bargalló · Petra · Sagardi · Serralleria Alfons· La Taberna del Born · Vila Viniteca.

Dia: 22 de novembre del 2010 a partir de les 17.00 h.
Preu: 4 €. Copa + degustació de vins.
Lloc: Carrers Agullers, Consellers i Canvis Vells. Barri de La Ribera, el Born. 08003 Barcelona.


LA FESTA DEL VI JOVE AL BARRI DE LA RIBERA SE CELEBRA DES DE 1994 FOTO: VILA VINITECA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa