Forja artística a la cooperativa Falset Marçà

Jose Miguel Flores treballant a la seva forja

Aquest dijous, 2 d’agost, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de forja artística de Jose Miguel Flores, a la sala de bótes de la Cooperativa Falset Marçà, a les 19h. La mostra es podrà visitar des de l’1 al 26 d’agost, en horari de matí, de 9h a 13h.

L’artista descriu el seu treball com “un intent constant de combinar diversos materials utilitzant mètodes tradicionals i no tradicionals”. Les seves peces tracten “la dualitat i la transformació, del sòlid al líquid, del ferro a l’orgànic, de l’estàtic a l’animat, un equilibri entre la violència i l’agressió amb bellesa i harmonia”. L’ambició de Flores és “forjar el metall més enllà dels seus límits coneguts” i assegura que “treballar el metall és un viatge de formació permanent amb el qual intento aprendre tots els seus secrets”. Jose Miguel Flores és tècnic superior en construccions metàl·liques. Va estudiar Estètica a la Facultat de Filosofia de Sevilla i ha investigat en aquest terreny durant anys.
L’exposició s’organitza amb motiu del centenari de la Cooperativa Falset Marçà que, superat l’equador, enfila la recta final amb els actes més destacats com seran la presentació d’un llibre que recull la història dels 100 anys i la inauguració de les obres que s’estan realitzant al celler, a més de diferents activitats lúdiques i participatives que properament es presentaran.

Nou comentari