L’abundosa oferta enoturística del Penedès incorpora a partir de divendres que ve, 2 de desembre, un nou atractiu, una proposta d’harmonització del cava amb l’art destinada a potenciar el plaer dels sentits en el marc de les Caves Vilarnau de Sant Sadurní d’Anoia.

I és que les persones que visitin les seves modernes instal·lacions -a partir de les 7 de la tarda de divendres que ve, hora en què s’inaugurarà la inèdita proposta- podran conjugar una doble experiència sensorial i estètica: la de tastar els excel·lents productes d’aquesta firma i apropar-se a una escollida mostra d’art contemporani amb autors comarcals i de la resta de Catalunya que oferiran les seves creacions a preus molt assequibles.

Organitzat per l’empresa Petit Format, a imatge i semblança de l’autoservei de pintura que cada any instal·la a la capella de Sant Joan per la Festa Major de Vilafranca, encara que de dimensions més reduïdes, l’àrea de recepció de visites de les Caves Vilarnau acollirà durant els deu propers mesos un Firart amb la participació de 10 artistes de reconeguda trajectòria, els quals posaran a la venda un total de 150 obres de petit format a preus que oscil·laran entre els 50 i els 175 euros. Igualment, aquests artistes aportaran una trentena de peces de gran format que es distribuiran pels diferents espais del celler i que es posaran a la venda a preu lliure.

Concretament, els autors que faran possible aquest primer maridatge enològic i pictòric a les Caves Vilarnau són:

Maria Teresa Baltasar (Llorens del Penedès),

Josep Bonet (Manlleu),

Lluís Masachs (Vilafranca),

Anna Mongay (Vilafranca),

Fèlix Plantalech (Vilafranca),

Imma Pueyo (Sant Cugat del Vallès),

August Rosell (Vilafranca),

Amadeu Satorra (Sant Joan de Mediona),

Laura Sibill (Sant Sadurní) i Daniel Voramar (Sant Esteve de Palautordera).

Per tal de completar aquesta fusió de dues expressions artístiques i posar de manifest els punts de contacte existents entre la creació plàstica i l’art de fer vins, al llarg dels deu mesos en què romandrà obert aquest primer Firart Vilarnau cadascun dels artistes protagonitzarà una acció dins de les instal·lacions que serà oberta al públic i que s’anunciarà en el seu moment. Tot plegat, un reclam afegit per a tots aquells que estiguin disposats a viure noves experiències.

Caves Vilarnau de Sant Sadurní d’Anoia estrena una proposta d’harmonització del cava amb l’art FOTO: VILARNAU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa