VadeVi
Barcelona acollirà el Gastronomic Forum del 18 al 20 d’octubre
  • CA

En una edició que té com a objectiu contribuir en la recuperació del sector, Gastronomic Forum Barcelonaaterra a la capital catalana del 18 al 20 d’octubre, i ho fa obrint les portes a empreses líders dels sectors de l’alimentació i el foodservice, petits productors del sector primari i de proximitat, i empreses d’equipament, serveis i distribució. Tot plegat, sumat a la participació de cuiners de renom, sommeliers i professionals de la gastronomia que completaran un programa d’activitats amb sessions de cuina en directe, tastos, premis i concursos.

Enguany, entre les novetats, es preveu afegir noves propostes digitals que facilitaran el retrobament de tots els agents del sector per a compartir experiències i projectar solucions de futur.

La cita enogastronòmica arribarà amb un augment de l’oferta expositiva i la demanda gràcies a la incorporació d’expositors i visitants procedents d’Alimentaria & HOSTELCO, la coincidència temàtica de l’eix central del Forum -l’alimentació sostenible– i la celebració de l’acte principal de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 de Barcelona– Els mateixos dies també hi ha previstes Alimentaria FoodTech i Hispack, amb propostes en take away i delivery.

Tot plegat, contribuirà segons l’organització en el revulsiu que podrà convertir Barcelona de nou en el centre d’atenció preferent de l’alimentació i l’enogastronomia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa