VadeVi
Gay de Montellà assumeix la presidència de Foment del Treball

Un empresari vinculat al sector del vi i al celler Torre del Veguer, Joaquim Gay de Montellà, és el nou president de Foment de Treball, informa Economia Digital. La junta de la directiva de la patronal ha rebut aquest dilluns la renúncia al càrrec de Juan Rosell i, d’acord amb els estatuts, el vicepresident primer de la institució ha assumit la vacant. Tal com va avançar Economia Digital i se’n va fer ressò Vadevi.cat, el set de febrer Gay de Montellà va ser designat per unanimitat número dos com l’inici del procés de successió.

Gay de Montellà (59 anys) dirigeix des del 2005 el holding familiar Estram, una societat amb activitats en els sectors de la restauració, hotels i immobiliari, entre d’altres. Llicenciat en Dret i amb formació a Iese, va començar la seva activitat professional en el sector de la banca, en el desaparegut Cadesbak i el banc holandès ABN Armo. El 1999 va passar a formar part de la plantilla d’Acesa, germen del grup d’infraestructures d’Abertis. Va liderar la divisió de màrqueting i logística. Gay de Montellà va contribuir a la pacificació de la guerra dels peatges al costat de Salvador Alemany.

El que serà futur president de la patronal catalana és descendent d’un dels seus primers dirigents, en concret de Lluís Ferrer-Vidal Soler (Barcelona, 1861-1936), un destacat industrial de finals del segle XIX que va intervenir en la constitució de La Caixa i va anar el seu president entre 1904 i 1936.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa