Gralla més vi, igual a Grallaví

La coordinadora de Grallers de Vilafranca organitza un maridatge amb vins DO Penedès i la música d'aquest instrument tradicional

El grup Els Vinardells possarà música al Grallaví Foto: Coordinadora de Grallers

El proper dia 20 d’abril, dins de les jornades del XXè Dia del Graller, la Coordinadora de Grallers de Vilafranca organitza el Grallaví, un tast maridatge entre diferents vins i caves del Penedès i la música de gralla. Amb aquesta iniciativa, la Coordinadora vol acostar la tradició vitivinícola i la tradició grallera de la comarca en un acte únic, ple de sensacions i tradicions lligades a la terra i a la cultura.

Durant el maridatge es podran tastar vins de bodegues tan representatives com Mas Candí, Viladellops, Vilarnau, Albet i Noya, Segura Viudas i Gramona, mentre que la música anirà de la mà de la colla penedesenca “Els Vinardells, grallers del Penedès”, que interpretaran les peces escollides per a cada vi.

L’acte tindrà lloc al claustre de Sant Francesc a les 19:45 hores i estarà conduït per l’enòleg i graller Josep Maria Vernet. La inscripció, que té un preu de 10€, es pot fer a la web de la Coordinadora .

Nou comentari