VadeVi
Gramona clou la celebració del centenari amb un tast de vins a Madrid

Un centenar de professionals del sector vitivinícola s’han citat aquest mes de maig a Madrid per participar d’una jornada de tast organitzada pel celler Gramona. Segons un comunicat que ha compartit la marca, aquest ha estat l’esdeveniment que posa el punt final als actes de celebració del centenari, que va iniciar la marca el mes de febrer de l’any passat al Palau de la Música de Barcelona i que ha seguit, amb convocatòries de diversos formats, a Sant Sadurní d’Anoia, Palma de Mallorca i Londres.

Vins que es van poder tastar durant la festa de cloenda del centenari | Foto: Gramona

L’esdeveniment va comptar amb la participació de sis cellers, entre els quals l’organitzador, i va permetre tastar diversos vins icònics de cadascuna de les marques. Claude i Lydia Bourguignon de Laroque d’Antan; Morgane Fleury de Champagne Fleury; Carlos i Juan Carlos López de Lacalle d’Artadi, Ricardo Pérez Palacios de Descendientes de J. Palacios i Armando Guerra de Barbadillo.

El tast d’escumosos Gramona, amb fins a 160 mesos de criança, el van guiar el restaurador i sommelier Luís García de la Navarra, Carlos González, director de la Guia Peñín, i Santi Rivas, sommelier i cara visible de Colectivo Decantado. L’acte va ser conduït per la sisena generació de la família Gramona, Roc i Leonard. La cinquena generació, Jaume i Xavier, van oferir al públic un resum de la seva història centenària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa