El Museu de les Cultures del Vi de de Catalunya (Vinseum) presenta una mostra de Josep Guinovart. L’exposició recull una selecció de vint-i-nou obres, principalment gravats, serigrafies i litografies amb collages il·luminats a mà, pertanyents a les sèries Las cuatro estaciones, Blaus finestres, Gravats de 1975-1976, León Felipe, Llaurats i Altres.

Vol ser alhora un recorregut cronològic per l’obra de l’artista i un apropament a les diferents tècniques d’estampació amb què va treballar. Aquesta mostra és un petit recorregut per l’Univers Guinovart, però sobretot pretén posar de relleu la importància que va tenir l’obra gràfica en tot el conjunt plàstic de l’autor.

Vinseum va acollir, l’any 2007, la que seria la darrera exposició de l’artista, “El vi ferment de tardor sempre és primavera”, on es van exposar una vintena d’obres en motiu de la inauguració de la remodelada capella de Sant Pelegrí.

Josep Guinovart és un artista de referència dins l’art català contemporani i un gran divulgador de l’esperit dels pobles mediterranis.

Exposició
Capella de Sant Pelegrí (VINSEUM)
Del 25 d’agost al 16 d’octubre

Inauguració
Dijous 25 d’agost a les 19.30h


Obra gràfica de Josep Guinovart FOTO: VINSEUM

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa