VadeVi
Impulsen la primera Trobada de Viticultors i Cellers del Garraf

Una desena de cellers participen a la primera Trobada de Viticultors i Cellers del Garraf. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, en col·laboració de l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf, per promoure els productes agroalimentaris de qualitat elaborats al poble i municipis veïns. La trobada consistirà en un sopar en què hi seran presents una gran varietat de plats de la cuina mediterrània i més de trenta vins i caves dels cellers del Garraf, que de fet, pertanyen a la DO Penedès.

Entre els viticultors i cellers participants a la trobada hi ha Arç Blanc, L’Era de Can Climent, Can Ramón del Montgros, Clar de Castanyer, Clos La Plana, Els Cucons, Torre del Veguer i Vega de Ribes de Sant Pere de Ribes.

A més del Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona, hi col·laboren els municipis d’ Avinyonet del Penedès, Begues, Canyelles, Cubelles, Olesa de Bonesvalls, Olèrdola, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

El sopar, que es farà el dissabte 27 de febrer al Restaurant Soligó de Sant Pere de Ribes, és obert a tothom qui ho vulgui, prèvia reserva al restaurant. La trobada serà presidida per l’alcalde del poble, Josep Antoni Blanco, i la regidora de Comerç i Turisme, Gemma Gallego Silvente.


Cartell de la I Trobada de Viticultors i Cellers del Garraf FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa