VadeVi
Inauguració de l’agrobotiga de l’Agrícola de Valls

La Societat Agrícola i Secció de Crèdit de Valls inaugurarà aquest divendres 21 de gener la nova agrobotiga situada a l’’antic celler de la cooperativa. Amb un espai de 220 m2, ha estat totalment reformada.

Amb aquest ambiciós projecte, vol apropar al consumidor les marques de la casa com l’’oli “La Societat de Valls”, acollit a la DOP Siurana, i el “Pont de Goi” o els vins i caves “Ull de Llebre de Valls” i “Pont de Goi” blanc, així com el “Xat de Benaiges”, un vi especial per a calçotades.

Un espai destacat l’’ocupen vins i caves de cooperatives pròximes com el Celler Cooperatiu de Vila-rodona, la Vinícola de Nulles i Unió Corporació Alimentària. En aquest punt de venda també s’’hi poden comprar calçots emparats per l’’IGP Calçot de Valls, olis amb DOP Siurana, vins del Priorat i una àmplia varietat d’’aliments de proximitat i de gran qualitat que, en la major part dels casos, són també d’’origen cooperatiu.

L’’objectiu d’aquesta iniciativa, que s’’emmarca en la campanya impliCA’T! per apropar els productes cooperatius al consumidor, és esdevenir un punt de venda comarcal. L’’Agrícola de Valls vol convertir-se en referent per a adquirir productes diferents, que sovint no es troben en els canals de comercialització habituals, i amb preus assequibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa