VadeVi
Innovi celebra l’Assemblea General i el secretari Josep Ribas anuncia que plega

El 95% dels socis del Clúster Vitivinícola Català Innovi han participat en l’Assemblea General Ordinària 2011, on s’ha presentat l’informe de gerència i els comptes de 2010 i s’han debatut els plans de futur. La jornada s’ha celebrat a la sala d’actes del Centre Àgora de Vilafranca del Penedès.

Després de la notificació del secretari, Josep Ribas, de la seva voluntat de ser substituït en el càrrec, l’assemblea ha entrat de ple en l’exposició de l’informe de gerència i situació actual, efectuat pel seu gerent Èric Enguita. En aquest punt, s’han desgranat les accions realitzades per INNOVI en els seus diversos camps d’actuació, pel que fa a la justificació de subvencions, l’impuls de la cooperació i les trobades interempresarials, l’impuls de la innovació de les empreses adherides, l’assessorament a les empreses sobre oportunitats d’innovació, projectes cooperatius i subvencions, les relacions estratègiques establertes amb altres regions, entitats i institucions, la potenciació dels intercanvis de coneixements científics i tècnics, així com la formació.

La segona part de l’assemblea, en què ha pres part el director tècnic de la consultora Emprion, ha consistit en la posada en comú de les diverses àrees on es veu factible desenvolupar projectes susceptibles de rebre finançament en forma de subvencions. Emprion ha destacat els avantatges de tirar endavant projectes en cooperació, especialment en els àmbits de la sostenibilitat, les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i la I+D+i (investigació, desenvolupament i innovació).


Presentació del Pla d’Acció del clúster Innovi FOTO: INNOVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa