VadeVi
Intervin tindrà més de 1.000 cellers dels 5 continents

El 2012 Intervin batrà els seus propis rècords d’internacionalització. Més d’1.000 cellers dels cinc continents mostraran especialitats típiques dels seus països, incloent companyies de lideratge absolut en el mercat sectorial, com el líder mundial Constellation. Grups de França, Itàlia, Portugal, Colòmbia, Panamà o Perú, entre altres països, també hi seran.

Intervin 2012 convidarà a compradors internacionals d’alt nivell i amb poder de decisió de compra. Els principals importadors també participaran en les Trobades de Distribució dels Projectes Internacionals per a Amèrica Llatina, Àsia, Centre i Est d’Europa, Europa Occidental, EUA-Canadà i Països d’Orient Mitjà. L’organització d’Intervin treballa per captar visitants d’una sèrie de mercats objectius per al sector com EUA, Japó, Regne Unit, Canadà, Bèlgica, Països Escandinaus, Xina i Hong Kong, tots ells grans importadors de vins.

A més, complint un desig expressat per part de les empreses expositores de la globalitat d’Alimentària, la fira reduirà un dia la seva celebració i es desenvoluparà per primera vegada en la seva història al llarg de quatre jornades: del dilluns 26 al dijous 29 de març de 2012. Aquesta decisió ha estat acollida favorablement pels agents del sector del vi, que veuen en la mesura una manera d’optimitzar recursos i concentrar la intensa activitat que duen a terme en el saló.

Els líders del sector, en la catifa vermella
La sortida a l’exterior cobra especial importància en el context actual, amb un mercat intern madur on el consum per càpita ha caigut per sota dels 20 litres. Uns 43 milions de consumidors beuen vi de l’Estat al món i Intervin 2012 suposa una excel·lent oportunitat per a la seva comercialització i promoció exterior. Així ho reconeixen amb la seva presència en el saló els principals grups com Freixenet, Codorniu, Miguel Torres o Juvé & Camps.


Cartell nova edició d’Intervin FOTO: iNTERVIN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa