VadeVi
Isma Prados ajuda a preparar el Nadal a Catavins Sabadell amb plats maridats amb vins DO Catalunya

La fira sobre el món del vi presenta un any més una àmplia oferta d’activitats per a tots els aficionats i curiosos, protagonitzades per noms com Isma Prados, entre d’altres.

El recinte de Fira Sabadell tornarà a vestir-se de vi del 12 al 14 de novembre, amb la tercera edició del certamen Catavins Sabadell. Una vegada més, el públic assistent (previst en gairebé 20.000 persones) disposarà d’una àmplia i completa oferta d’activitats participatives.

Els protagonistes són personatges caristmàtics com el cuiner Isma Prados, el comunicador Marcel Gorgori, els sommeliers David Seijas, Ferran Centellas, Clara Antúnez, Rosa Vila, Rafel Sabadí, David Martínez o Josep Baeta, així com els enòlegs Màrius Fuertes o Àngel Garcia.

Isma Prados presentarà “3 plats de cuina ràpida”, i és que ja arriba el Nadal i cal estar preparat per afrontar uns dies especials. El cuiner meditàtic de TV3 ens donarà un cop de mà i ens ho posarà fàcil. Isma Prados preparà tres plats per sorprendre els convidats aquestes festes. Unes propostes culinàries excepcionals que només necessiten necessiten una hora de feina, totes ells maridats amb vins de la D.O. Catalunya.

Una de les activitats que més interès ha despertat ha estat la que conduirà Marcel Gorgori, que es presenta amb un suggeridor reclam: “El vi de gel, els vins parkerians, pinot noir… tots ells a través de tres pel·lícules que en Marcel Gorgori ha triat per a la seva activitat. Descobreix els vins que tasten els protagonistes de… Te’n diem una: Entre copas (títol original: Sideways, 2004), basada en la novel·la de Rex Pickett i dirigida per Alexandre Payne. T’atreveixes a dir quines són les altres dues?”


ISMA PRADOS MARIDARÀ LES SEVES RECEPTES AMB VINS DE LA DO CATALUNYA FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa