VadeVi
Jornada sobre «les flors del cava», a l’Heretat
  • CA

Plat del menú de primavera, amb les flors com a protagonistes

El celler Segura Viudas inaugura el programa d’enoturisme de primavera amb una jornada gastronòmica protagonitzada per les flors de la vinya. Sota el mestratge de la xef del restaurant La Calèndula, Iolanda Bustos, diumenge 19 d’abril se celebrarà la jornada gastronòmica: “Les Flors del Cava”.

Els participants de la jornada començaran el dia gaudint d’un esmorzar de pagès abans de realitzar una passejada per l’entorn natural de l’Heretat Segura Viudas tot descobrint les flors que s’hi troben i coneixent-ne els seus usos medicinals i culinaris tradicionals. De tornada a la masia, un aperitiu degustació de cava prepararà els comensals per al plat fort de la jornada, un menú maridatge de primavera on les flors hi tindran un notable protagonisme.

Amb un preu de 70€ per persona, tots els detalls de la jornada i les inscripcions es poden fer al web del celler o directament seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa