VadeVi
Josep Pelegrín formarà sommeliers universitaris
  • CA

“El vi està de moda i el client cada vegada és més exigent” Amb aquesta màxima la Joviat, Escola d’hoteleria, proposa una nova formació a càrrec de Josep Pelegrín, millor sommelier de l’Estat 2016.

L’objectiu és oferir coneixements tècnics i específics de tot el relacionat amb el món del vi i des d’una visió global d’aquest producte, en tots els aspectes: partint del seu coneixement, passant per la gestió i acabant en el servei, la fase més visible dels coneixements adquirits.

D’aquesta manera s’aconseguirà la professionalització necessària per atendre els clients més exigents.

Està adreçat a titulats de grau mitjà o superior de Formació Professio- nal d’Hoteleria, a estudiants d’hoteleria, a professionals de sala que volen especialitzar-se, a treballadors de restaurants i botigues de vins i productes gurmet, a professionals que vulguin aprofundir en el món del vi i les begudes i a persones amb coneixement del món del vi.

Els requisits d’accés seran tenir uns certs coneixements d’aquest sector, acreditar el títol de tècnic/a de grau mitjà o superior d’hoteleria, ser professionals de restaurants i altres establiments. O bé si es tracta d’amants del vi en general es faran unes proves de nivell que s’hauran de superar.

Seran dos cursos acadèmics de 408 h (204 h cada curs) que començaran a l’octubre. El seu responsable tècnic i docent serà Josep Pelegrín i també hi impartirà classes, la sommelier, nutricionista i col·laboradora de VADEVI.cat, Clara Antúnez.

El preu serà de 2.500€ cada curs i trobareu tota la informació aquí.

La titulació tindrà reconeixement acadèmic universitari i també de l’Associació Catalana de Sommeliers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa