VadeVi
L’Agrícola Falset-Marçà estrena botiga a Cambrils

La Cooperativa Falset-Marçà amplia la xarxa d’agrobotigues amb la inauguració d’un establiment a Cambrils, el primer fora del Priorat. S’ha apostat per un municipi amb cultura gastronòmica i atractiu turístic per comercialitzar tota la gamma de vins, vermuts, olis i balsàmics, així com altres productes del camp. La nova botiga és la quarta i se suma a les de Falset i Marçà i a www.etim.cat.

La Cooperativa Falset-Marçà s’expandeix en un moment clau, a les portes de la commemoració dels 100 anys d’història el 2012.L’agrobotiga de Cambrils s’ubica a la plaça del Pòsit (Carrer Pau Casals, 23), en un local de 50 metres quadrats i situat just al costat de la Confraria de Pescadors. Obrirà les portes a diari i vol ser un punt de trobada enogastronòmic on està previst que s’hi organitzin cursos de tast o trobades professionals relacionades amb el sector.

La Cooperativa Falset-Marçà, que exporta a 32 països d’arreu del món i forma part de la Denominació d’Origen Montsant, pretén consolidar la venda directa de productes
de proximitat i reforçar el posicionament en el mercat català. En aquest sentit, cal recordar la posada en marxa el mes passat d’www.etim.cat, una botiga on s’hi pot trobar tota l’oferta de vins i olis i fer-ne comandes on line.

La guia de la revista especialitzada del País Valencià “La Semana Vitivinícola” ha reconegut amb puntuacions superiors dos vins de la Cooperativa Falset-Marçà. Un és l’Ètim L’Esparver 2006, valorat amb 91. L’altre és l’Ètim Old Vines Grenache 2007, un monovarietal de garnatxa distingit amb 90.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa