L’alcalde de Rio de Janeiro, Confrare d’Honor del Cava

El 29 de maig es durà a terme a la ciutat brasilera la quarta investidura internacional de la confraria

La Confraria del Cava Sant Sadurní investirà l’alcalde de Rio de Janeiro (Brasil), Eduardo Paes, com a Confrare d’Honor en la quarta Investidura Internacional que se celebrarà el proper dimarts 29 de maig a la ciutat brasilera. Amb aquest acte, la Confraria del Cava vol retre homenatge al país que el proper 2016 acollirà una nova edició dels Jocs Olímpics, establint així, un vincle amb Barcelona, que va ser seu olímpica el 1992. A aquest fet se li suma que el el Brasil és un dels mercats emergents pel sector del cava, com ho prova l’augment en la demanda d’escumós català que hi ha hagut darrerament.
El viatge de la Confraria del Cava per Brasil començarà el 26 de maig i acabarà el 3 de juny, i portarà un grup de 25 membres de l’associació a diferents punts del país sud-americà (a més de Rio de Janeiro, visitarà altres ciutats com Sao Paulo). A banda de la investidura d’Eduardo Paes, la Confraria del Cava també investirà durant aquest desplaçament una vintena de Confrares de Mèrit, entre els que i haurà reconeguts restauradors, periodistes i d’altres professionals.
Altres Confrares d’Honor Internacionals

Eduardo Paes serà el quart Confrare d’Honor investit en una Investidura Internacional de la Confraria del cava. El primer va ser Pau Gasol, investit el 2009 a Los Ángeles, seguit del prestigiós arquitecte Toyo Ito, investit l’any el 2010 a Tòquio. L’any passat, va ser el cardiòleg Valentí Fuster qui va ser investit Confrare d’Honor, en un acte celebrat a Nova York.

A més, la Confraria del Cava està tancant aquests dies el nombre d’empreses associades que participaran en les presentacions que se celebraran durant el viatge a Brasil, i que, com ja és habitual, anirà adreçat a professionals del sector de la distribució i la restauració.

Nou comentari