VadeVi
L’Associació d’empresaris surers de Catalunya lliura els XXV Premis Gla d’Or
  • CA

Aquest divendres 3 de juny a les 20:00 hores, tindrà lloc la XXV edició dels Premis Gla d’Or, al Mas Marroch (Vilablareix, Girona). Aquests premis es van crear l’any 1990 per guardonar persones i entitats que han contribuït a millorar i donar a conèixer el suro, així com aquells que comparteixen les mateixes inquietuds i valors que el sector surer. Aquest XXV edició consistirà en un homenatge als guardonats en anteriors edicions.

Durant aquests 25 anys dels Premis Gla d’Or, l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya ha atorgat aquest distintiu a bodegues, entitats del món vitivinícola, representants del sector gastronòmic i de la distribució, l’àmbit institucional, col·lectius vinculats al medi ambient com organitzacions ecologistes, periodistes, investigadors, etc. Així mateix, també han reconegut l’àmbit de la cultura, l’educació, els mitjans de comunicació i entitats bancàries.

Entre tots ells, hi haurà 7 d’aquests guardonats:

FREIXENET. Josep Ferrer, president d’Honor del grup Freixenet. Principal productor de vins escumosos del món i una de les marques catalanes més reconegudes internacionalment, present en prop de 150 països.

PRIMUM FAMILIAE VINI. Christophe Brunet, Brand Ambassador. Associació internacional d’alguns dels millors productors de vins i champagnes de França, Alemanya, Itàlia, Portugal i Espanya.

VINS I LICORS GRAU. Jordi Grau, gerent. Segona distribuïdora de l’estat i una de les vinacoteques més grans d’Europa en espai i referències.

CAVES RECAREDO. Antoni Mata, president. Família de viticultors i elaboradors que manté un ferm compromís: elaborar vins de terrer que mostren els paisatges de l’Alt Penedès.

JOSÉ LUIS GALLEGO. Naturalista, periodista ambiental, escriptor i col·laborador habitual en mitjans de comunicació.

LA CAIXA. Antoni Asensio, director de banca d’Empreses a la Direcció Territorial de CaixaBank a Catalunya. Primera caixa d’estalvis i tercera entitat financera de l’estat.

MARTÍ BOADA. Naturalista i Doctor en Ciències Ambientals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa