VadeVi
L’Associació Molinenca de Tast entrega els 1ers premis Envinats

El president de l’associació Molinenca de tast, Jordi Pitarque (esquerra) i el secretari, Xavier Montserrat (dreta) van fer entrega del premi Envinat d’honor a Jordi Munt, sommelier de Vinalium Foto: VADEVI.cat

L’Associació Molinenca de Tast ha entregat aquest divendres 30 de novembre els 1ers Premis Envinats en el curs de l’acte de celebració del 4art aniversari de l’Associació.

Com ha explicat el secretari i portaveu de la Molinenca de Tast, Xavier Montserrat, es preten que aquests premis es consolidin i ajudin a promoure la cultura del vi, donant suport a aquells que hi contribueixen.

Als premiats se’ls ha fet entrega d’un gravat de l’artista i vicepresidenta de l’Associació, Mercè Martínez. Jordi Munt, sommelier de Vinalium ha estat guardonat com a Envinat d’Honor en reconeixement a la “complicitat, col·laboració necessaria, i implicació en els 4 anys d’història de l’Associació Molinenca de Tast”.

El premi Envinat de l’Any 2012 ha estat per a Joan Nebot, director de VADEVI.cat, “en reconeixement a la tasca de difusió del vi catalá com a vi de qualitat, i a la difusió de la tasca de l’Associació Molinenca de Tast”.

L’acte de celebració, en el que l’Associació va poder lluir la nova seu social, a l’edifici modernista de la Federació Obrera de Molins de Rei, va començar amb la conferència de Joan Nebot “El vi català, de la revolució industrial a la recuperació varietal”.

Un cop acabada, es va fer un tast de la nova anyada dels vins de Ruben Parera , que van presentar en públic la seva nova imatge de la mà del propi Ruben.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa