L’Institut del Cava presenta la seva candidatura al Consell Regulador

Els eixos principals del programa electoral són l'elaboració d'un pla estratègic del sector, la valorització de la marca Cava i el diàleg amb els viticultors

els candidats i suplents de l’Institut del Cava Foto: Institut del Cava

Els candidats de l’Institut del Cava a les eleccions al Consell Regulador del Cava que se celebraran el 4 de juny han presentat els eixos bàsics de la seva candidatura, que es basen en els punts definits en el programa electoral: l’elaboració d’un pla estratègic del sector, la valorització de la marca Cava i el diàleg amb els viticultors.

La candidatura està encapçalada per en Jaume Gramona (Gramona) pel subcens 3, Ramón Giró (Jaume Giró Giró) pel subcens 4 i Damià Deas (González Byass) i Montserrat Mascaró (Mascaró) com a suplents, respectivament, que s’enfrontaran a la candidatura presentada pels membres de Pimecava .

Un dels objectius principals de la candidatura de l’Institut del Cava per al proper Consell Regulador és la sol·licitud d’un Pla Estratègic del Cava amb l’objectiu de potenciar i millorar la imatge del Cava als mercats nacional i internacional. La candidatura també aposta per obrir un diàleg amb els viticultors que ajudi a posar en valor la matèria primera, obrir vies de col·laboració en matèria de investigació i potenciar iniciatives per a la millora i sostenibilitat del paisatge productiu.

La proposta també considera la possibilitat d’iniciar i incentivar un debat sobre la creació d’una classificació per zones dins del país del Cava.

Nou comentari