VadeVi
La II Nit dels Màgnums dona el tret de sortida al Cavatast 2021
  • CA

Codorníu ha acollit aquest dimecres 22 al vespre la II Nit dels Màgnums, organitzada per la Confraria del Cava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní, el Consell Regulador del Cava i l’AECAVA. L’activitat, que ha donat el tret de sortida al programa d’actes de la 25a edició del Cavatast, ha servit per homenatjar els caves de gran format. A la cita hi eren 25 empreses entre cellers i establiments de restauració, xarcuteria i pastisseria, tots ells, futurs expositors del Cavatast, que tindrà lloc de l’1 al 3 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia.

Prèviament a la jornada de tast, ha tingut lloc una xerrada tècnica conduïda pel president de l’Associació Catalana d’Enòlegs Joan Miquel Canals, qui ha explicat el pes que el format màgnum té en el sector del cava, i quines diferències d’evolució i tast tenen els caves que s’elaboren amb ampolles d’1,5 litres. Per la seva banda, ja en referència a la jornada de tast, el president de la Confraria del Cava, Eduard Sanfeliu, n’ha ressaltat l’augment de públic i de cellers i ha assegurat que aquesta és una activitat que “ha vingut per quedar-se”. A més a més, ha avançat que la Confraria del Cava treballa en l’organització d’una segona proposta d’aquest estil de cara a la primavera.

II Nit dels Magnums | cedida

A falta de poc més d’una setmana perquè comenci la 25a edició del Cavatast, la venda d’entrades avança a bon ritme segons l’organització. Aquest dimecres ja s’han esgotat els tiquets per alguns dels tastos que s’han organitzat en el marc de la mostra i també han penjat el cartell de complet les activitats complementàries que es duran a terme al Celler de la Fassina de Can Guineu.

Queden entrades disponibles per al Visensitive a Caves Blancher, una de les novetats del Cavatast 2021, on es maridaran els coneixements sobre el cava de la sommelier Clara Antúnez amb la música de dues guitarres.

El format del Cavatast serà el mateix que la passada edició. La trentena de cellers i empreses que participen a la mostra exposaran els seus productes en quatre escenaris: els cellers Freixenet, Vilarnau, Canals i Munné i Juvé i Camps. Hi haurà quatre jornades de tast: una el divendres 1 d’octubre, dues el dissabte 2 d’octubre i una única sessió el diumenge 3 d’octubre. A cadascuna de les degustacions hi participaran sis cellers, així com un restaurant, una xarcuteria i una pastisseria, i també hi haurà música en directe.

Com cada any, s’ha habilitat un número de telèfon (671 042 978) a través del qual els visitants poden fer arribar els seus dubtes i consultes relatives a l’esdeveniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa