VadeVi
La nova anyada de l’Opus Evolutium d’Alta Alella neix sota la marca Mirgin
  • CA

El celler Alta Alella presenta l’anyada 2013 de l’AA Mirgin Opus Evolutium, un cava Brut Nature Gran Reserva ecològic elaborat a partir d’una selecció de seleccions de raïm ecològic procedent del paratge Vallcirera, ubicat dins de la finca de la família Pujol-Busquets al Parc Natural de Serralada de Marina.

Cava de referència del celler, de qui diuen que és un viu reflex del terroir d’Alella, salí i mineral, i la culminació de l’obra de Josep Maria Pujol-Busquets, propietari del celler.

“Des del pòdium dels grans caves, AA Mirgin Opus Evolutium representa l’evolució del concepte tradicional del Gran Reserva”, afirmen Josep Maria i Mireia Pujol-Busquets, la seva filla i segona generació del celler.

AA Mirgin Opus Revolutium 2013 està elaborat a partir de raïm ecològic de pansa blanca i chardonnay, dos varietats que afavoreixen un bon envelliment. Es tracta d’un cava premium que s’ha elaborat seguint el mètode tradicional d’elaboració i respectant un mínim de criança de 36 mesos.

A més, com tots els caves d’alta gamma del celler, AA Mirgin Opus Evolutium es presenta en una ampolla inspirada en les clàssiques Rhin, emprades antigament pels vins blancs a Alella, i surt al mercat acabat de degollar. El preu de venda al públic és de 25 €.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa